22 maj 2016
15:00

IFK Hällingsjö

Referat: Kinna IF Blå - IFK Hällingsjö

Värmen slog till med kraft inför matchen och kraften tröt allt eftersom matchen gick. I första halvlek var spelet riktigt bra och vi tog ledningen med 1-0 och släppte inte emot mycket bakåt.

I andra halvlek ändrade vi positionerna och vi tappade spelet. Motståndarna som var till hälften året äldre rullande runt bollen och vi släppte igenom några bollar lite för enkelt. I sista pausen var killarna riktigt påverkade av värmen och vi fick gå tillbaka till första halvleks positioner.

I sista halvlek blev det 1-3 och vi fick möjligheten att ta in en extra spelare då motståndarna ledde med mer än fyra mål. Men vi kände att killarna behövde få vila lite och avstod att plocka in en extra spelare.

Vi tar med oss att vi behöver dricka mer vatten inför matcherna. Och att vi höll ihop i sista halvlek och kämpade hiroiskt!!